hatha yoga

Het GAAT om het voelen en niet om de perfecte houding

– PATRICIA VAN DER KROFT-GREVEN –

Yogastudio Sense geeft authentieke Hatha Yoga. Yoga staat voor verbinden, samenvoegen, eenwording. Ha (zon) en tha (maan). De zon staat voor actie en de maan staat voor verinnerlijking.In Hatha yoga zorgen fysieke houdingen voor bewust­wording van lichaam, adem, gedachten en gevoelens. Fysieke en mentale blokkades worden waargenomen en kunnen worden opgelost, waardoor de levensenergie kan gaan stromen. Yoga is meer dan alleen fysieke houdingen. Eigenlijk is het al bewegend mediteren. Je wordt rustiger, stabieler, soepeler, krachtiger en je vindt meer balans tussen in­- en ontspanning.Hatha Yoga is voor iedereen geschikt en het maakt niet uit hoe lenig je wel of niet bent.Wanneer je een tijdje serieus bij Sense yoga beoefent, zul je merken dat je op een bewustere manier in het leven komt te staan. Je leert jezelf kennen en vandaaruit je eigenheid en kracht ontwikkelen. Leven vanuit een bewuste houding naar jezelf toe, maakt dat je beter keuzes kunt maken die echt bij je passen.

Sense creërt een veilige omgeving voor iedereen

PRIVÉ-LESSEN

Perfect afgestemd op jou! Yoga is een reis van zelfontdekking, balans en harmonie. Terwijl groepslessen een prachtige gelegenheid bieden om in gemeenschap te oefenen, kunnen privélessen een persoonlijkere en diepgaande ervaring bieden, speciaal afgestemd op de unieke behoeften en doelen van de leerling. In een privéles kan de yogadocent aandacht besteden aan de specifieke uitdagingen en doelen. Of je nu herstelt van een blessure, specifieke asana’s wilt verdiepen, of op zoek bent naar een op maat gemaakte begeleiding voor meditatie en ademhaling, privélessen bieden de ruimte en tijd om te focussen op wat jij nodig hebt.

Voordelen van privélessen:

  • Persoonlijke Aandacht:** De docent kan direct feedback geven, correcties aanbrengen en hulpmiddelen en aanpassingen wat past in het moment op jouw lichaam
  • Flexibiliteit in Planning:** In tegenstelling tot vaste groepslessen kun je privélessen plannen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Verdieping van de Practice:** Gebruik deze gelegenheid om vragen te stellen, nieuwe technieken te leren of je begrip van yogafilosofie te verdiepen.
  • Vertrouwde Omgeving:** Voor degenen die zich onzeker voelen in groepslessen, biedt een privéles de veiligheid en comfort om in alle rust te oefenen.
  • Met privélessen krijg je de kans om een yoga-ervaring te creëren die echt resonant is met waar je op dit moment in je leven staat. Het is een investering in jezelf, in je welzijn en in je groei op en buiten de mat.

LIVE STREAM

Zodra je meedoet aan de livestreamlessen zul je zien dat je wordt meegenomen in de les. De lessen blijven persoonlijk en uniek. Er is altijd nog tijd voor vragen na de les of indien je iets persoonlijks wilt vragen, kan dat altijd per e-mail of whatsapp. Soms wordt een 5-Minutes-Zoom-Moment ingelast als dat gewenst is.

NAMASTE

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats aangaande Mindsenseful.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in