hatha yoga

  • VERSTERK JE LICHAAM EN GEEST

  • LEER BETER OMGAAN MET STRESS

  • VIND BALANS TUSSEN IN- EN ONTSPANNING

OVER HATHA YOGA

Bij Sense geven we authentieke Hatha Yoga, een traditionele vorm van yoga die zich richt op het harmoniseren van lichaam en geest door middel van fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. Het woord “hatha” is samengesteld uit “ha” (zon), en “tha” (maan). In de context van yoga verwijst “Hatha” naar de balans tussen de tegenstellingen, zoals kracht en zachtheid, actie en ontspanning, of het mannelijke (zon) en vrouwelijke (maan) aspect van ons wezen. Het doel van Hatha yoga is om eenheid te bereiken tussen lichaam en geest, waardoor je als beoefenaar jezelf beter kan leren kennen en in balans kan leven. 

VOOR WIE?

Hatha yoga is in principe voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, geslacht, fysieke conditie of achtergrond. Het is een over het algemeen zachte vorm van yoga die kan worden aangepast aan de individuele behoeften en mogelijkheden van elke beoefenaar.

WAT DOET YOGA MET JE?

  • Je leert jezelf kennen en vandaaruit je eigenheid en kracht ontwikkelen
  • Je komt bewuster in het leven te staan
  • Verbetert je flexibiliteit en je lichaamskracht
  • Helpt bij rugklachten
  • Je ervaart minder stress en kan er beter mee omgaan
  • Je slaapt beter en hebt meer energie

GROEPSLESSEN

De groepslessen variëren van zacht en meditatief tot krachtig en dynamisch en worden zorgvuldig afgestemd op het seizoen, de atmosfeer en de behoeften van de deelnemers. Onze ervaren yogadocenten stemmen de lessen af op wat er nodig is, waardoor elke les voelt alsof deze speciaal voor jou bedoeld is.

ONLINE YOGALESSEN

Alle lessen worden livestream uitgezonden. Soms kun je niet naar de studio komen, dan is het heel fijn dat je de les kunt omzetten om thuis met de les mee te doen. Of je kiest ervoor om het Online Onbeperkt abonnement aan te schaffen als je liever altijd thuis wilt meedoen. Zodra je meedoet aan de online lessen, zul je zien dat je wordt meegenomen in de les. De lessen blijven persoonlijk en uniek. Er is altijd nog tijd voor vragen na de les of indien je iets persoonlijks wilt vragen, kan dat altijd per e-mail of whatsapp. Soms wordt een 5-Minutes-Zoom-Moment ingelast als dat gewenst is. TIP… zelfs als je op vakantie bent, kunt je dus nog steeds meedoen met de yogalessen.

NAMASTE

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in.