zwangerschapyoga

Je voelt waar het om gaat zonder dat er heel veel uitleg gegeven wordt.

– PATRICIA VAN DER KROFT-GREVEN –

OVER ZWANGERSCHAPSYOGA

Yogastudio Sense staat landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars. Patricia geeft al ruim 17 jaar zwangerschapsyoga en is een erkend gediplomeerde yogadocente. Voor meer informatie over de vergoeding, neem contact op met de zorgverzekering. Patricia staat geregistreerd onder AGB-code 90101863.

‘ Zie zwangerschapsyoga bij Sense als een cadeautje. Een moment voor ontspanning, gezelligheid en ook leerzaam. ‘

 

Het zwanger zijn is een mooie en bijzondere tijd. Het bewust ervaren van de veranderingen van het lichaam en het in contact zijn met jezelf en de baby in je buik is iets geweldigs.

De groepslessen zijn gericht op het soepel en sterk maken van je lichaam, bewust te worden van de werking van de adem door middel van ademtechnieken, diverse yogahoudingen eigen te maken en als voorbereiding op de bevalling. Je leert de rust en kalmte te vinden in jezelf en je krijgt meer vertrouwen. Ook is het fijn om ervaring te delen en vragen te stellen aan de andere dames in de groep. Er is altijd een gezellige groepdynamiek. Na de bevalling zal er een (gratis) babyochtend gehouden worden bij Patricia thuis.

Ben je al verder in je zwangerschap en je wilt toch nog aansluiten? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Je krijgt het gevoel dat de les helemaal voor jou is

PRIVÉLESSEN

Wil je liever privélessen volgen, zie hieronder de volgende mogelijkheden:

 

  • In deze les wordt er aandacht gegeven aan de ademtechnieken en houdingen. Deze les wordt persoonlijk afgestemd op de zwangere. Kosten: € 75, duur: 75 minuten
  • Deze les een partner les en gericht op de praktische informatie voor tijdens de ontsluitings- en persfase. Tevens leert de partner massagetechnieken. Kosten: € 90, duur: 90 minuten
  • Het wordt aangeraden deze beiden lessen te volgen
OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in.