TEAM

Patricia van der Kroft-Greven

Eigenaresse/Yogadocent

Over mij

‘Na een yogales voel je je als herboren!’ Zo voelde ik me toen ik in 1999 voor het eerst met mijn moeder meeging naar een yogales. In yoga heb ik vreugde en passie gevonden die ik nergens anders zo heb ervaren.

Na het behalen van de 4-jarige yogadocentenopleiding en de jaarlijkse bijscholingen was yoga niet meer weg te denken uit mijn leven.

Ik besloot het roer om te gooien en mijn baan als notarieel secretaresse op te zeggen. In 2012 heb ik Yogastudio Sense opgericht. Graag neem ik je mee op yogareis vol mooie ervaringen en ontwikkelingen.

Yoga, is voor mij…

In Essentie is yoga als levenswijze een pad van zelfontdekking en persoonlijke groei. Het stelt mij in staat om met meer aandacht, liefde en respect voor mijzelf en anderen te leven, wat bijdraagt aan een dieper en vervuld leven.

Onze docenten……

 Over Cees 

Cees werd in 2008 verliefd op yoga en sindsdien is het zijn levenswijze. Hij heeft de 4-jarige erkende yogaopleiding, Intensieve Yoga Scholing, gevolgd.
Voor Cees is yoga een ervaring van bewustzijn, ontspanning en zelfkennis die alle facetten van het leven op een positieve manier beïnvloedt.
Naast zijn wekelijkse yogalessen doceert Cees chakra psychologie bij een erkende Yogadocentenopleiding.
Wat hij telkens weer verrassend vindt aan chakrayoga is dat het je kan verbinden met een deel van jezelf wat je misschien even een beetje vergeten was. Opeens kom je weer in contact met bijvoorbeeld een gevoel van: Zekerheid, vertrouwen, zelfvertrouwen, liefde, zelfexpressie, wijsheid of zijn.

Yoga is voor mij…

‘Door yoga vind ik in de diepte van mijzelf meer liefde en heelheid.’

Over Lakshman

Voor Lakshman is yoga een onderdeel van zijn leven geworden. Hij heeft vanaf jongs af aan grote affiniteit met het spirituele. Hij breidde zijn kennis uit met het bezoeken van diverse ashrams in India. Hij kwam terecht bij de ashram van Swami Sivananda waar hij de teacher training in klassieke Hatha Yoga heeft gevolgd. Vedische geschriften en wetenschappen bestudeert hij graag naast zijn opleiding tot goudsmid.

Yoga is voor mij…

‘Met mijn yogalessen hoop ik een voorbeeld te kunnen zijn dat de spirituele kennis en kracht dienen als een hulpmiddel in het leven voor fysieke en mentale voortgang.’
OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in