TEAM

In essentie is yoga als levenswijze een pad van zelfontdekking en persoonlijke groei. Het stelt mij in staat om met meer aandacht, liefde en respect voor mijzelf en voor anderen te leven, wat bijdraagt aan een dieper en meer vervuld leven

– patricia van der kroft-greven –

Patricia van der Kroft

Patricia van der Kroft

Eigenaar

‘Na een yogales voel je je als herboren!’
Zo voelde dat voor Patricia toen zij in 1999 met haar moeder meeging naar een yogales. In yoga vond zij de vreugde en passie die zij nergens anders heeft gevonden.
Na jaren te hebben gewerkt als notarieel secretaresse heeft zij het roer omgegooid. Het behalen van de 4-jarige yogadocentenopleiding, het starten van Yogastudio Sense en het jaarlijks volgen van bijscholingen is yoga niet meer weg te denken uit haar leven. Yoga geeft zoveel meer kleur aan het leven.
Patricia is eigenaresse van Yogastudio Sense. Graag neemt zij je mee op yogareis met mooie ervaringen en ontwikkelingen.
Cees

Cees

Yoga leraar

‘Door yoga vind ik in de diepte van mijzelf steeds meer liefde
en heelheid.’
Cees werd in 2008 verliefd op yoga en sindsdien is het zijn levenswijze. Hij heeft de 4-jarige erkende yogaopleiding, Intensieve Yoga Scholing, gevolgd. Voor Cees is yoga een ervaring van bewustzijn, ontspanning en zelfkennis die alle facetten van het leven op een positieve manier beïnvloedt. Naast zijn wekelijkse yogalessen doceert Cees chakra psychologie bij een erkende Yogadocentenopleiding. Wat hij telkens weer verrassend vindt aan chakrayoga is dat het je kan verbinden met een deel van jezelf wat je misschien even een beetje vergeten was. Opeens kom je weer in contact met bijvoorbeeld een gevoel van: Zekerheid, vertrouwen, zelfvertrouwen, liefde, zelfexpressie, wijsheid of zijn.
Lakshman

Lakshman

Yoga leraar

Met mijn yogalessen hoop ik een voorbeeld te kunnen zijn dat de spirituele kennis en kracht dienen als een hulpmiddel in het leven voor fysieke en mentale voortgang.’
Voor Lakshman is yoga een onderdeel van zijn leven geworden. Hij heeft vanaf jongs af aan grote affiniteit met het spirituele. Hij breidde zijn kennis uit met het bezoeken van diverse ashrams in India. Hij kwam terecht bij de ashram van Swami Sivananda waar hij de teacher training in klassieke Hatha Yoga heeft gevolgd. Vedische geschriften en wetenschappen bestudeert hij graag naast zijn opleiding tot goudsmit.
OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats aangaande Mindsenseful.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in