proefles

Benieuwd of yoga iets voor jou is?

 Volg dan een proefles. Tijdens deze introductieles maak je kennis met yoga, de docenten en sfeer van de studio. 

Is één les te weinig en wil je iets meer ervaren om erachter te komen of yoga bij je past? Maak dan gebruik van ons introductiepakket van 3 lessen voor 25 euro.

Stap uit je comfortzone en zet de eerste stap!

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Heb ik ervaring nodig om mee te kunnen doen?

Of je nu een complete beginner bent of al ervaring hebt, wij zien elke yogi als individu. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe fit je bent of wat je achtergrond is onze lessen zijn toegankelijk en aanpasbaar aan jouw behoeften en mogelijkheden.

Wat heb ik nodig?

Wij adviseren  comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen. Een makkelijke broek, shirt en eventueel sokken. Een badlaken voor over je yogamat die je kan lenen voor de les.

Wat kan ik verwachten?

Kom minimaal 5 minuten voor de starttijd! De studio bevindt zich aan de achterkant van het gebouw. Beneden staat een schoenenrek en je jas kan je boven op de gang ophangen. De leen yogamat, kan je pakken achter de deur. Rol je matje uit en kom te zitten. Zit je niet makkelijk in de kleermakerszit, dan zal de docent je hiermee helpen.

De les begint in stilte en in kleermakerzit. Je kan je ogen sluiten of als je dat niet fijn vindt kan je staren naar de voorkant van je mat. In rust en kalmte  zal de les beginnen.

Hoe meld ik me aan voor een proefles?

Ga naar ‘Agenda’ en kies een lesdag uit. Klik erop, vul je gegevens in en je kan de proefles boeken. Kom je er toch niet uit? Neem gerust contact op.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in.