privéles

Sense creërt een veilige omgeving voor iedereen

PRIVÉLESSEN

Wil je de voordelen van yoga ervaren op een persoonlijk niveau? Ontdek de kracht van onze privé yogalessen!

Met onze privé yogalessen krijg je de kans om yoga te ervaren op een unieke en persoonlijke manier. Of je nu herstelt van een blessure, je wilt verdiepen in specifieke asana’s (houdingen), of op zoek bent naar op maat gemaakte begeleiding voor meditatie en ademhaling, privélessen bieden de ruimte en tijd om te focussen op wat jij nodig hebt. Je zult genieten van de individuele aandacht en begeleiding van een ervaren yogaleraar, die je zal helpen om je techniek te verfijnen, je lichaam te versterken, je flexibiliteit te vergroten en je geest te kalmeren. Met een focus die volledig op jou gericht is, kun je op een veilige en ondersteunende manier groeien in jouw yogareis van zelfontdekking, balans en harmonie.

Privéles zwangerschapsyoga voor vergevorderde zwangerschap

Deze yogalessen zijn speciaal voor vrouwen die verder gevorderd zijn in hun zwangerschap. We bieden twee soorten lessen aan:

  1. Individuele les: Deze 1-op-1 sessie biedt persoonlijke aandacht en is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Je krijgt genoeg tips en adviezen mee om thuis te oefenen. 
  2. Partnerles: In deze sessie kun je samen met je partner oefenen. Het is een geweldige manier om samen te verbinden en je partner te betrekken bij de bevalling. Jullie leren technieken die tijdens de bevalling van pas kunnen komen. Oftewel, je partner leert hoe hij je kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Onze lessen helpen je om je fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte, zodat je vol vertrouwen deze bijzondere periode kunt beleven.

Advies is om beide privélessen te volgen.

VOORDELEN VAN PRIVÉLESSEN:

  • Persoonlijke aandacht en coaching.
  • De yogales plan je op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Dit geeft je de flexibiliteit om de les in te passen in je drukke schema.
  • Voor degenen die zich onzeker voelen in groepslessen, biedt een privéles de veiligheid en comfort om in alle rust te oefenen.
OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Yogastudio sense stuurt maANDELIJKS een nieuwsbrief met workshops en retreats.
Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in.